У Кривому Розі вже восьмеро постраждалих через удар РФ

У Кривому Розі через російську повітряну атаку пошкоджено інфраструктуру й автомобілі, також сталося займання, розповіли в ОВА
Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура / Telegram

У Кривому Розі Дніпропетровської області приблизно об 11.00 28 серпня стався вибух. Про це поінформував у Telegram голова ради оборони міста Олександр Вілкул.

Пізніше він повідомив у Telegram про ракетне ураження об'єкта цивільної інфраструктури.

"Швидкі" забрали вже чотирьох людей до лікарні. Працюють усі екстрені й комунальні служби", – написав Вілкул.

Голова ОВА Сергій Лисак розповів у Telegram, що у Кривому Розі через російську повітряну атаку пошкоджено інфраструктуру й автомобілі, також сталося займання.

Об 11.41 він повідомив у Telegram уже про п'ятьох постраждалих.

"Четверо чоловіків – 29, 41, 44 і 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Усі в лікарні у стані середньої тяжкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома", – зазначив Лисак.

О 12.52 Лисак розповів у Telegram, що у Кривому Розі вже восьмеро постраждалих.

"Серед потерпілих також 64-річний і 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно. У місті понівечений гаражний кооператив, 12 авто. Вибиті вікна в готелі", – наголосив голова ОВА.

За словами Вілкула, у Кривому Розі через російський удар "дуже багато постраждалих багатоквартирних будинків".

Контекст:

У ніч проти 27 серпня російська ракета влучила в готель "Аврора" у Кривому Розі, загинуло четверо людей, ще п'ятеро постраждали. У місті 28 серпня оголосили жалобу.