У Черкаській області внаслідок атаки РФ загинула жінка – ОДА

Табурець: Постраждалу доправили до медзакладу в украй важкому стані, лікарі були безсилі
Фото: Ігор Табурець / Facebook

Унаслідок атаки РФ у ніч на 19 жовтня в Уманському районі Черкаської області загинула жінка 1961 року народження. Про це голова ОВА Ігор Табурець повідомив у Facebook.

"Із ночі наша Черкащина була під ворожим прицілом. Більшість атак наші оборонці відбили. Однак маємо декілька влучань, а також наслідки через падіння уламків. Унаслідок масованого удару по Уманському району від отриманих поранень загинула жінка 1961 року народження. Її доправили до медзакладу в украй важкому стані. На жаль, лікарі вже були безсилі", – повідомив він.

Також, повідомив Табурець, у Черкаському районі атаки РФ зазнав об'єкт критичної інфраструктури. Наслідки удару уточнюють.

"Окрім того, Shahed поцілив у складське приміщення приватного підприємства. Пожежу вже ліквідували. Один травмований. Від госпіталізації відмовився. У приватному секторі обласного центру уламками БПЛА пошкоджено вікна житлового будинку та в будівлі ДЮСШ", – додав він.

Контекст:

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, РФ цієї ночі атакувала Україну, застосувавши 98 дронів Shahed і БПЛА невстановленого типу, а також шість крилатих ракет. ППО збила 42 ворожі БПЛА і чотири ракети, ще 46 дронів було локаційно втрачено.

Поранено також жінку в Києві.