Аброськін: Завдяки нашим дуже демократичним законам злодії з країн колишнього СРСР злітаються до нас, як мухи

Аброськін: Сьогодні "виловлений" і за рішенням суду вже поїхав до рідної країни громадянин Молдови
Фото: Вячеслав Аброськин / Facebook

З України депортували громадянина Молдови, який після звільнення із в'язниці протягом півроку переховувався у Хмельницькій області, заявив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив 5 квітня у Facebook, що в Україні "розійшлися не на жарт" іноземні злочинці.

"Останнім часом, завдяки нашим дуже демократичним законам, злодії з країн колишнього СРСР злітаються до нас, як мухи", – підкреслив він.

За словами заступника голови Нацполіції, 4 квітня поліцейські в Київській області та у Львові затримали за крадіжки кількох громадян Грузії і громадянина Азербайджану, який зірвав золотий ланцюжок у жінки у Кривому Розі.

"Сьогодні "виловлений" і за рішенням суду вже поїхав до рідної країни в Молдову із забороною в'їзду до України на п'ять років громадянин Молдови, неодноразово засуджений кримінальний авторитет на прізвисько Молдаван, який після звільнення з місця позбавлення волі протягом півроку ховався у Хмельницькій області", – написав Аброськін.

У 2018 році загальний рівень злочинності в Україні, за даними МВС, знизився на 8%. Найбільший масив серед скоєних злочинів становили крадіжки (191 тис.) і шахрайство (27 тис.).