"Нафтогаз" виграв перший тендер на постачання електроенергії

Очікувана вартість контракту з продажу електроенергії становить 879,9 тис. грн
Фото: ЕРА

Газопостачальна компанія НАК "Нафтогаз України" виграла торги на постачання електрики для Кіровоградського обласного протитуберкульозного диспансеру.

НАК "Нафтогаз України" виграла перший тендер на постачання електроенергії. Про це повідомила прес-служба компанії у Twitter 22 квітня.

Згідно з інформацією про електронний аукціон, розміщеною на порталі "ProZorro", "Нафтогаз" постачатиме електроенергію для Кіровоградського обласного протитуберкульозного диспансеру. Очікувана вартість контракту становить 879,9 тис. грн.

"Ідеться про порівняно невеликі обсяги, але дуже важливий досвіі конкурентної боротьби на новому для нас ринку", – заявили в компанії.

У "Нафтогазі" стверджують також, що тепер їхні клієнти зможуть купувати не тільки газ, але й інші енергетичні продукти "на привабливих умовах і з якісним сервісом".

НАК "Нафтогаз України" є провідним підприємством паливно-енергетичного комплексу України. Компанія займається видобуванням, транспортуванням і переробленням нафти та природного газу, а також здійснює постачання газу населенню, бюджетним установам та комунальним споживачам за цінами, які встановлює держава.