У Forbes заявили, що журнал знову може з'явитися в Україні

Forbes видавався в Україні з березня 2011-го до січня 2017 року
Фото: Mats Kvilhaug / Flickr

Старший радник медіа-групи Forbes Media у міжнародних справах Том Вольф не виключив, що журнал Forbes може знову з'явитися в Україні, повідомляє "Бізнес.Цензор" із посиланням на прес-реліз компанії.

"Forbes є одним із найпотужніших медійних рекламних брендів у світі, і ми продовжуємо вести переговори з потенційними ліцензіатами в Україні, які втілять у життя наші фірмові журналістику, маркетинг і події", – зазначив він.

У компанії раді, що Апеляційний суд Києва ухвалою від 31 травня підтримав міжнародне арбітражне рішення, яке захищає її торговельну марку в регіоні, підкреслив він.

Forbes видавали в Україні з березня 2011-го до січня 2017 року.

У 2014 році Forbes Media розірвала угоду з холдингом UMH Group, який із 2013 року належить бізнесмену-втікачу Сергію Курченку. У компанії заявили, що через цензуру і втручання в редакційну політику бренд зазнав шкоди.

20 квітня 2016 року Міжнародний арбітражний трибунал Міжнародного центру вирішення спорів (Нью-Йорк) заборонив UMH Group використовувати бренд Forbes. Група оскаржила рішення, але програла.

Forbes Media LLC звернулася до Оболонського районного суду Києва з проханням визнати на території України рішення міжнародного арбітражу. Суд задовольнив клопотання 12 лютого 2018 року. UMH Group оскаржив рішення, але Апеляційний суд Києва 31 травня залишив апеляцію без розгляду.