Власники київських клінік "Добробут" та "Борис" планують злиття

Satumco Limited може купити частину клініки "Борис"
Фото: mrt.kiev.ua

Генеральний директор і співвласник ММ "Добробут" Олег Калашников та співвласник і директор клініки "Борис" Михайло Радуцький зазначили, що компанії зараз у процесі переговорів "про спільний проект щодо посилення позицій приватної медицини в Україні".

Зареєстрована на Кіпрі компанія Satumco Limited має намір придбати частку у статутному капіталі ТОВ "Борис", повідомили 17 січня в Антимонопольному комітеті України (АМКУ).

"Розпорядженням державного уповноваженого від 4 січня 2019 року №02/7-р розпочато розгляд справи №24-25/1-19-ЕК про концентрацію у вигляді придбання компанією Satumco Limited (місто Лімасол, Кіпр) частки у статутному капіталі ТОВ "Борис" (місто Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства. Концентрація відбувається на ринку медичних послуг в місті Києві", – поінформували в АМКУ.

Генеральний директор і співвласник медичної мережі "Добробут" Олег Калашников та співвласник і директор клініки "Борис" Михайло Радуцький зазначили, що компанії зараз у процесі переговорів "про спільний проект щодо посилення позицій приватної медицини в Україні".

"Поки на порядку денному обговорення протоколів та стандартів, які використовують у наших клініках, а також зіставлення експертиз щодо медичних напрямів. Зараз нашим основним завданням є розроблення консолідованої позиції, яка дасть змогу надати максимальний спектр медичних послуг нашим пацієнтам", – ідеться в заяві.

Бенефіціарами Satumco Limited, якій належить ММ "Добробут", є власник і глава Concord Capital Ігор Мазепа та акціонер мережі "Люксоптика" Калашников.

Власниками клініки "Борис" є Михайло Радуцький, Лев Хлявич, Алла Кармалит, Павло Кротенко і громадянин Кіпру Стелліос Йордамліс.