Meest China стала переможцем премії Ukrainian Business Award 2022 року

Генеральний директор Meest China Михайло Лимар та представник акціонера Meest China Ганна Нетребська
Фото: meest.cn
Meest China – українська логістична компанія, яка вже понад вісім років займається викупом і доставкою товарів із Китаю в Україну. За допомогою Meest China можна купувати товари на внутрішніх китайських маркетплейсах, таких як Taobao, Tmall, 1688. Перевагою купівлі на цих маркетплейсах є низька вартість товарів і можливість купівлі безпосередньо в постачальника з доставкою на власний склад Meest China в Китаї.

Із початку повномасштабного вторгнення Meest China першою відновила доставку з Піднебесної. І навіть запустила нові напрямки для клієнтів, які були змушені переїхати в інші країни. Замовити доставку товарів із Китаю тепер можна також до Польщі, Німеччини, Румунії, Угорщини та Словаччини. 

Meest China допомагає купувати товари безпосередньо в китайських виробників із перевіркою та підтримкою у Китаї. У компанії є власний великий склад у Гуанчжоу. Перед відправленням можна замовити додаткові послуги, такі як перевірка товару, посилена упаковка, фотозвіт і найголовніше – консолідація (можливість об'єднати товари від різних продавців в одну посилку).

За допомогою Meest China можна надіслати максимально швидко посилку з Китаю авіатранспортом (10–12 днів) або повільнішим, але економнішим способом  морем (5560 днів). Тариф на доставку будь-яким транспортом можна розрахувати на сайті за посиланням. Доставку по країні отримувача здійснюють популярними кур'єрськими службами доставки і її вже включено до тарифу.

Для комерційних вантажів Meest China здійснює доставку товарів із Китаю "під ключ", із митним очищенням й усіма необхідними документами для офіційного продажу товарів в Україні. Також можлива доставка в Україну комерційних вантажів не лише з Китаю, але і з Японії, Таїланду, Кореї та інших країн.

Попри дуже складну ситуацію у країні, увесь 2022 рік Meest China й далі активно працювала, доправляла товари з Китаю, впроваджувала нові послуги й надавала якісний сервіс усім клієнтам.

Meest China запустила об’єднану програму лояльності для клієнтів поштових посилок і комерційних вантажів. Надсилати товари з Китаю стало ще вигідніше як для особистого користування, так і для бізнесу.

Частину прибутку, який отримує Meest China, компанія регулярно різними способами перенаправляє на допомогу ЗСУ. Із перших місяців війни Meest China налагодила доставку з Китаю необхідних товарів нашим бійцям: наколінники, плитоноски, одяг, спальні мішки, намети, аптечки, турнікети для зупинення крові й багато іншого. Також Meest China за активного сприяння співвласника й акціонера В’ячеслава Лисенка періодично закуповує та передає необхідну техніку для української армії.

Meest China – приклад сервісного, клієнтоорієнтованого бізнесу, який постійно розвивається і вдосконалюється, головною цінністю якого є люди. 

Генеральний директор Meest China Михайло Лимар і весь колектив Meest China висловлюють велику вдячність за визнання й нагороду досягнень компанії Meest China у 2022 році. А також дякують усім клієнтам, які й далі користуються послугами компанії, підтримують економіку і в такий спосіб роблять свій внесок у наближення перемоги! Це наша спільна відзнака!