Мінфін і Світовий банк переглянули портфель проектів в Україні

Мінфін України провів зустріч із представниками Світового банку
Фото: ЕРА

Під час чергового перегляду портфеля Світовий банк та Міністерство фінансів України обговорили реалізацію спільних проектів в Україні та узгодили подальші дії для їх ефективної реалізації, повідомили у Мінфіні.

Міністерство фінансів України та Світовий банк спільно переглянули проекти банку в Україні. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Під час перегляду портфеля сторони обговорили реалізацію спільних проектів в Україні та узгодили подальші дії для їх ефективної реалізації.

"Постійний і систематичний моніторинг реалізації проектів сприяє підвищенню ефективності співробітництва з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (один з інститутів груп Світового банку), зокрема, збільшенню обсягів вибірки коштів за проектами й прискоренню темпів їх реалізації, а також пошуку шляхів вирішення питань, які виникли під час їх реалізації", – йдеться у повідомленні.

Світовий банк є одним з найбільших позикодавців у світі, другим після Міжнародного валютного фонду. У 2014–2015 роках банк надав Україні кредити на загальну суму понад $3 млрд.