На підтримку українських воїнів на передовій відбудеться аукціон із продажу творів мистецтва

Аукціон призначено на 31 липня
Скріншот: ПРАВИЙ СЕКТОР / YouTube
31 липня о 17.00 Добровольчий український корпус (ДУК) "Правий сектор" проведе благодійний аукціон, кошти від якого буде спрямовано на допомогу бійцям, які борються проти російських окупантів. Про це видання "ГОРДОН" повідомили 23 липня в ДУК.

"Ми проведемо аукціон престижних творів мистецтва в живому, а також онлайн-форматі. Ми нещодавно сформували три нові батальйони, і вони потребують великих коштів на забезпечення. Бійці ДУК завжди знаходяться в найгарячіших точках і успішно знищують велику кількість ворога. Підтримати цих бійців – означає ефективно вкладати на захист України", – зазначили у "Правому секторі".

Як лоти представлено:

  • дві картини із зображенням панорами Тернополя і Тернопільської площі українського художника Євгена Удіна;
  • картина "Квіти України" української художниці Олесі Гудими;
  • "неповторна робота із вражаючою глибиною та змістовністю" бійця ДУК Олега Дробоцького;
  • короб із-під снарядів, розписаний волонтеркою Оленою Вовк і вивезений під кулями із зони бойових дій спеціально для цього аукціону;
  • картина "Квіткове дихання" Аліни-Анастасії Ющишин.

"Аукціон є чудовою можливістю не лише зробити престижну купівлю, інвестувати в активи, які тільки зростатимуть у вартості, придбати унікальні та цінні лоти, а також допомогти у захисті України, адже всі виручені кошти будуть спрямовані на фронтові підрозділи наших захисників", – пояснили у "Правому секторі".

У ДУК обіцяють надати докладний звіт про витрачені кошти.