У Parimatch заявили, що бренд покидає Білорусь, але бізнес не закриють, а передадуть локальній команді

У Parimatch не уточнили, скільки триватиме перехідний період
Фото: yandex.ru
Українська букмекерська компанія "остаточно забирає" бренд Parimatch із Білорусі, водночас управління бізнесом буде передано локальній команді "для подальшого вирішення її долі". Із такою заявою букмекер виступив 2 червня на своєму офіційному сайті.

"Холдинг переводить підтримку сервісів і клієнтів на управління місцевою локальною командою Білорусі, яка більше не є частиною Parimatch-холдингу. Холдинг, у свою чергу, більше не отримуватиме прибуток від оперуючої у Білорусі компанії ні сьогодні, ні в майбутньому. Ми очікуємо, що зазнаємо суттєвих збитків у результаті цього рішення. Ми знаходимося у стадії розірвання відносин із РБ і переходу з дотриманням усіх законів та забезпечуючи постійну безпеку та підтримку наших співробітників і клієнтів. Протягом перехідного періоду сервіси залишаться доступними в Білорусі та керуватимуться новим власником", – ідеться у повідомленні.

У Parimatch не уточнили, скільки триватиме цей перехідний період.

Контекст:

Пресслужба Білоруської федерації футболу повідомила 23 травня на своєму офіційному сайті, що Parimatch презентувала новий логотип кубка 21 травня на Національному олімпійському стадіоні "Динамо" у Мінську.

Агентство "РБК-Україна" писало, що Parimatch не припинила роботи й у Росії, але там вона змінила власника і назву.

Політолог Юрій Романенко називав букмекерську компанію серед українських підприємств, які й далі працюють у Росії та Білорусі.

Народна депутатка Людмила Буймістер заявляла, що бізнес, який працює в цих країнах, не має права існувати сьогодні в Україні.