Аброськін може обійняти посаду ректора Одеського державного університету внутрішніх справ

12 вересня Аброськін пішов у відставку з посади заступника голови Нацполіції
Фото: В'ячеслав Аброськін / Facebook

У декларації про доходи колишнього першого заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна у графі, де вказано посаду, на яку він претендує, значиться посада ректора Одеського державного університету внутрішніх справ. Інформацію про те, що Аброськін невдовзі може обійняти цю посаду, засвідчує видання "Думская".

Колишній перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін може обійняти посаду ректора Одеського державного університету внутрішніх справ. Про це повідомляє видання "Думская" з посиланням на джерела в Міністерстві внутрішніх справ.

"Аброськіна як ректора ОДУВС відрекомендують за кілька днів – це призначення погоджено, чекають тільки наказу", – повідомив співрозмовник видання.

У декларації про доходи Аброськіна у графі, де вказано посаду, на яку претендує Аброськін, також значиться посада ректора ОДУВС.

Колишній ректор університету Іван Катеринчук залишив свій пост 13 вересня. Він перебував на ньому протягом 3,5 року.

За даними "Думской", наразі обов'язки ректора виконує перший проректор Анатолій Нікітін.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив Аброськіна першим заступником голови Нацполіції України в липні 2017 року. До цього він був керівником обласного управління поліції в Донецькій області.

12 вересня Аваков прийняв відставку Аброськіна. Останній сказав, що має намір балотуватися в мери Маріуполя.