Глава АП Богдан про петицію з вимогою відставки Зеленського: Розцінюємо як жарт, можливо, навіть як смішний

Богдан: Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента
Фото: president.gov.ua

На сайті президента України понад 28 тис. підписів зібрала за добу петиція про відставку Володимира Зеленського. За словами глави Адміністрації Президента України Андрія Богдана, петиція не є підставою для відставки глави держави.

Глава Адміністрації Президента України Андрій Богдан заявив, що розцінює як жарт петицію про відставку президента України Володимира Зеленського. Про це він сказав 23 травня в ефірі телеканала "1+1".

"Ми розцінюємо цю петицію як жарт, можливо, навіть як смішний жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента, і такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента. Але в будь-якому випадку ми розуміємо, що є якась частина населення, яка незадоволена діями чинного президента, і ми будемо старатися, щоб ця частина населення зменшувалася шляхом їх переконання і щоб вони стали нашими однодумцями", – зазначив Богдан.

20 травня Зеленський офіційно вступив на посаду президента України.

22 травня на сайті президента створили петицію про відставку Зеленського. Станом на вечір 23 травня її підписало понад 40 тис. користувачів. Для розгляду необхідно 25 тис.

23 травня з'явилися дві петиції проти відставки нового глави держави.