Глузман: Зеленський залучає людей, із якими колись грав у теніс, шахи чи їв шаурму

Глузман: Я вважав, що запросять професійних, а не випадкових
Фото: Семен Глузман / Facebook

За словами українського психіатра, правозахисника Семена Глузмана, його найсерйозніша претензія до президента України Володимира Зеленського – це кадрова політика.

Президент України Володимир Зеленський залучає у свою команду людей, із якими він колись "грав у теніс, шахи чи їв шаурму", заявив у інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 11 листопада, український лікар-психіатр, правозахисник Семен Глузман.

"Звичайно, у мене були сподівання, коли прийшли ці нові. Я вважав, що запросять професійних, а не випадкових. Сьогодні я бачу, як Зеленський залучає людей, із якими колись грав у теніс, шахи чи їв шаурму", – сказав Глузман.

На запитання, у чому його головні претензії до Зеленського, Глузман відповів: "Кадри – найсерйозніша претензія. Це може скінчитися катастрофою".

Зеленський обійняв посаду глави держави 20 травня. 21 липня відбулися позачергові вибори до Верховної Ради. Пропрезидентська партія "Слуга народу" сформувала в українському парламенті монобільшість.

29 травня глава держави опублікував у Facebook фото із шаурмою, зняте біля заправки. "Коли в тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим паче ганебного. А ще – допомагає не "забронзовіти", не відриватися від людей. Для тих, хто у владі, це корисно. Рекомендую!" – прокоментував президент фотознімок.