Гриценко повідомив, що заступником керівника його виборчого штабу став Трепак

Трепака назвали людиною честі
Фото: Віктор Трепак / Facebook

У центральному виборчому штабі кандидата у президенти України, екс-міністра оборони Анатолія Гриценка екс-заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак відповідатиме за безпеку і взаємодію з правоохоронцями.

Колишній заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак став членом виборчого штабу кандидата у президенти України, лідера партії "Громадянська позиція", екс-міністра оборони України Анатолія Гриценка. Про це екс-міністр повідомив 22 січня у Facebook.

"Посилення нашої команди: професіонал, людина честі, офіцер із бойовим досвідом, генерал СБУ Віктор Трепак – заступник керівника центрального виборчого штабу з питань безпеки та взаємодії з правоохоронними органами", – написав Гриценко.

Про намір увійти до команди екс-міністра оборони Трепак заявив 22 січня. За його словами, вибирати не доводиться, "тому що на цих президентських виборах вирішується доля країни".

Вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року в країні стартувала президентська виборча кампанія.

Центральна виборча комісія України зареєструвала Гриценка кандидатом у президенти 15 січня.