Гройсман заявив, що незадоволений станом справ в архітектурно-будівельній інспекції

Володимир Гройсман зазначив, що Кабмін докладає реформаторських зусиль у сфері будівництва
Фото: Volodymyr Groysman / Facebook

Керівнику Державної архітектурно-будівельної інспекції потрібно наполегливіше працювати над наведенням порядку, підкреслив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час години запитань до уряду в парламенті заявив, що незадоволений роботою Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ). Трансляцію засідання Верховної Ради вів парламентський телеканал.

"Я і сам незадоволений сьогодні станом справ Державної архітектурно-будівельної інспекції, думаю, що керівнику потрібно більш наполегливо працювати над наведенням порядку", – заявив Гройсман, відповідаючи на запитання народного депутата від Блоку Петра Порошенка Володимира Ар'єва про корупцію в ДАБІ.

Глава уряду нагадав, що Кабмін докладає реформаторських зусиль у сфері будівництва: 1 вересня Кабінет Міністрів схвалив нові архітектурно-будівельні норми, які, за словами Гройсмана, "дають можливість працювати і будувати, уникаючи зайвої бюрократії".

Відео: Інформаційне управління Верховної Ради України / YouTube

Державну архітектурно-будівельну інспекцію із травня 2015 року очолює Олексій Кудрявцев.

6 листопада ЗМІ написали про зв'язки Олексія Кудрявцева з партією "Батьківщина" і нібито намір балотуватися в парламент по мажоритарному округу в Бориспільському районі Київської області. Пізніше у прес-службі відомства інформацію спростували і заявили, що це – "новинний фарс".