Холодницький спростував повідомлення про свою відставку

Холодницький не йде у відставку
Фото: The National Anti-Corruption Bureau of Ukraine / Flickr

Видання "Страна" написало, що глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький подав заяву про відставку. Керівник САП повідомив, що ця інформація не відповідає дійсності.

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив 3 лютого, що не подавав заяви про звільнення з посади, повідомляє канал "112 Україна".

Інформація про його ймовірну відставку не відповідає дійсності, підкреслив глава САП у коментарі телеканалу.

Він додав, що і далі працює у звичайному режимі й перебуває на робочому місці.

"Українським новинам" Холодницький розповів, що піде у відставку 30 листопада, коли закінчиться строк його повноважень як глави САП.

"Страна" повідомила сьогодні, що Холодницький написав заяву про звільнення. Причиною джерела видання назвали "затяжний конфлікт" із главою Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.

У червні 2019 року тодішній заступник глави Адміністрації Президента, а нині генеральний прокурор України Руслан Рябошапка говорив, що публічні конфлікти між Ситником і Холодницьким дискредитують обидва відомства. САП і НАБУ дали три місяці, щоб вони показали результати своєї роботи, зазначав він тоді.

У серпні Ситник сказав, що в роботі між САП і НАБУ помітна "позитивна динаміка". У вересні Холодницький додав, що у САП і НАБУ "абсолютно робочі" відносини.