Хомутиннік став співголовою депутатської групи "Партія "Відродження"

За рішення призначити Хомутинніка співголовою депутатської групи "Партія "Відродження" проголосувала більшість нардепів на засіданні групи
Фото: vidrodzhennya.org.ua

Керувати групою в парламенті тепер будуть голова партії "Відродження" Віктор Бондар і народний депутат Віталій Хомутиннік.

Народний депутат України Віталій Хомутиннік став співголовою депутатської групи "Партія "Відродження", оголосив у середу на пленарному засіданні Верховної Ради України спікер Андрій Парубій.

За рішення призначити Хомутинніка співголовою депутатської групи "Партія "Відродження" проголосувала більшість нардепів на засіданні групи, повідомляє прес-служба на офіційному сайті політичної сили.

Керувати депутатською групою тепер буде двоє нардепів: Віктор Бондар, який є головою партії "Відродження", та народний депутат Віталій Хомутиннік.

5 вересня Хомутиннік заявив, що на період розслідування ГПУ покидає посаду голови депутатської групи "Відродження". Замість нього головою групи став нардеп Віктор Бондар. У Генеральній прокуратурі України 6 листопада повідомили, що кримінальне провадження про ймовірне ухилення від сплати податків Хомутинніком закрили, оскільки він надав усі необхідні документи і підстав для повідомлення його про підозру слідчі не виявили.