Ігор Гладковський закликав суд прискорити розгляд справи за його позовом

Ігор Гладковський: Наклепники, зловживаючи, навмисно затягують розгляд справи
Скріншот: Ваші Гроші / YouTube

Син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського Ігор заявив, що суд уже три місяці розглядає його позов, поданий проти журналістів про захист честі й гідності.

Ігор Гладковський, син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського, закликав суд швидше перейти до розгляду по суті його позову проти журналістів, повідомляє "РБК-Україна".

Гладковський уважає, що ЗМІ "сфабрикували неправдиві обвинувачення проти нього".

"Уже майже три місяці суд не може розпочати розгляд справи, оскільки наклепники, зловживаючи, навмисно затягують розгляд справи", – цитує агентство заяву.

Він підкреслив, що відповідачі заявляють про перенесення засідань "за надуманими приводами, захаращують справу різними непотрібними папірцями, які не мають жодного стосунку до справи, змінюють адвокатів".

"Цими та іншими нераціональними діями вони не дають можливості суду розставити крапки над "і", – сказав Гладковський.

Позивач додав, що вважає скандал навколо оборонної сфери створеним зі "штучно скомпільованих брехливих провокаційних фактів, наклепники не мали на увазі нічого іншого, ніж п'ятихвилинного перебування на олімпі в ролі розслідувачів".

"А от коли потрібно надати докази правдивості голослівних обвинувачень, вони "ховаються в кущі", – заявив він.

У лютому – березні 2019 року програма "Наші гроші" оприлюднила матеріал, у якому заявила про розкрадання в оборонному секторі України.

Син екс-заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Олега Гладковського Ігор, чиє ім'я фігурувало в розслідуванні, подав позов до суду на журналістів про захист честі, гідності та ділової репутації.

1 березня Олег Гладковський публічно відкинув обвинувачення на свою адресу. 3 березня він заявив, що причетність його сина до справи про зловживання у сфері оборони штучно скомпільовано "з фейкової інформації", а сам Ігор Гладковський співпрацює зі слідством.