Епіфаній після зустрічі із Зеленським: Молитимуся, аби Бог дав новому главі держави сил витримати тягар відповідальності

Епіфаній і Зеленський зустрілися в монастирі
Фото: Митрополит Епіфаній / Twitter

Після зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній наголосив на необхідності разом берегти і примножувати здобуте українцями.

Предстоятель Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Епіфаній заявив, що молитиметься за успіхи новообраного президента України Володимира Зеленського. Про це Епіфаній написав 30 квітня у Twitter.

"Зустрівся з обраним президентом Володимиром Зеленським. Молитимуся, аби Бог дав новому главі держави сил витримати тягар відповідальності за єдність України. Маємо разом берегти і примножувати те, що українці вже здобули", – ідеться у твіті глави ПЦУ.

30 квітня Зеленський зустрівся з митрополитом Епіфанієм у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. 30 квітня Центрвиборчком офіційно оголосив результати виборів – перемогу здобув Зеленський із результатом 73,22% голосів виборців. За чинного главу держави Петра Порошенка проголосувало 24,45% виборців. Дату інавгурації Верховна Рада визначить після публікації результатів виборів у "Голосі України".