Кабмін України замовив приватній фірмі підготовку звіту про свою роботу за 84 тис. грн

Кабмін України опублікував звіт про свою роботу 17 лютого

Фото: kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів України заплатив компанії Magonova & Partners 36 тис. грн за послуги графічного дизайнера для звіту про роботу уряду, ще 24 тис. грн – за збір даних, 18 тис. грн – за підготовку тез і 6 тис. грн – за редагування текстів.

Кабінет Міністрів витратив 84 тис. грн на підготовку та презентацію звіту про свою роботу за 2019 рік. Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorro.

У тендері брала участь лише одна компанія – Magonova & Partners, вона ж і перемогла в ньому.

Зокрема, послуги графічного дизайну обійшлися у 36 тис. грн, комунікація з міністерствами (збір даних) – 24 тис. грн, підготовка тез – 18 тис. грн, редагування текстів – 6 тис. грн.

Скріншот: prozorro.gov.ua

Директорка фірми Magonova & Partners Анастасія Магонова заявила у Facebook, що її команда "цілодобово працювала" над цією презентацією.

"Ви, напевно, думаєте, що я сиджу, попиваю каву, помішуючи цукор шматком газової труби. А от презентація робиться сама, на енергії "фейсбучних" експертів. Але це не так. Над презентацією офіс працював цілодобово. Звірка була о 1.00, 3.00, 5.00, 7.00 і далі за робочим днем. І це, ох уже повірте, не один день... Тому офіційно заявляю, що презентацію ми зробили круту. Команда, як завжди, спрацювала на 200%", – написала вона.

Перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко сказав журналістам 19 лютого, що уточнить у міністра Кабінету Міністрів Дмитра Дубілета, як формували вартість підготовки звіту й чому підсумкова сума вийшла саме такою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

17 лютого Кабмін оприлюднив звіт про роботу у 2019 році. Парламент має його розглянути 21 лютого.