Кандидат у нардепи Плохой заявив, що написав заяву в Нацполіцію про підкуп виборців нардепом Кіссе

Руслан Плохой: Це чудова новина. По-перше, тепер ми поіменно зможемо встановити всіх учасників угруповання "найчеснішого" кандидата
Фото: Руслан Плохой / Facebook

Кандидат у народні депутати на одеському мажоритарному виборчому окрузі №142 від політичної партії "Слуга народу" Руслан Плохой повідомив, що викрив "сітку" у виборчому окрузі в Одеській області, і стверджує, що група діє в інтересах кандидата на цьому ж окрузі, чинного нардепа Антона Кіссе.

Кандидат у народні депутати на одномандатному окрузі №142 в Одеській області, чинний нардеп із групи "Воля народу" Антон Кіссе підкуповує виборців, заявив 19 липня у своєму Facebook кандидат на цьому самому окрузі від партії "Слуга народу" Руслан Плохой.

"Одержали оперативну інформацію, що в селі Залізничне в Болградському районі секретарка сільради Світлана Гергі разом із якоюсь Оленою Славовою ходять селом і під підпис беруть у людей зобов'язання проголосувати за Кіссе за гроші. У них на це виділено бюджет. 500 грн до виборів, ще 500 – після. Це чудова новина. По-перше, тепер ми поіменно зможемо встановити всіх учасників угруповання "найчеснішого" кандидата. По-друге, такі дії членів команди Кіссе – це від п'яти до 10 років реального ув'язнення (читайте Кримінальний кодекс). Заяву в Національну поліцію ми вже подали", – написав Плохой.

Він додав, що організаторів схеми переслідуватимуть за законом.

"Шановні організатори збору підписів і #СіткиКіссе! Пам'ятайте! Ваш шеф не буде прикривати вас від реального кримінального переслідування за порушення закону. А ми будемо займатися цим дуже ретельно і прискіпливо. Друзі, пропоную невеличкий флешмоб. Надсилайте дані про збір підписів, підкуп та інші порушення з боку Антона Івановича. Давайте всі разом покажемо, що старі технології не пройдуть", – резюмував політик.

Дострокові парламентські вибори призначено в Україні на 21 липня 2019 року. Виборчий процес розпочався 24 травня.

На окрузі №142 зареєстровано 12 кандидатів, зокрема двох – із прізвищем Плохой. На початку липня Руслан Плохой заявив, що проти нього у ЗМІ було вкинуто фейки про нібито його швейцарське, кіпрськоме і болгарське громадянства, також у публікаціях йому приписали дружину, якої не існує.