Клімкін привітав Зеленського з перемогою і пообіцяв розповісти про плани: Навіть відеозвернення запишу, щоб бути у тренді

Клімкін: У мене багато планів – і політичних, і особистих
Фото: ЕРА

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін після перемоги на виборах президента України Володимира Зеленського пообіцяв зробити все можливе, щоб у перехідний період за зовнішню політику можна було не хвилюватися.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін привітав Володимира Зеленського й пообіцяв записати відеозвернення, у якому розповість про свої робочі плани. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вітаю українців із демократичним вибором, а Володимира Зеленського – з перемогою. Зроблю все від мене залежне, аби в перехідний період за зовнішню політику можна було не хвилюватися", – повідомив Клімкін.

Він зазначив, що багато хто в нього запитує про подальші плани.

"Маю багато планів – і політичних, і особистих. Але про це потім. Навіть відеозвернення запишу, щоб бути у тренді", – додав глава українського МЗС.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Згідно з даними опрацювання ЦВК понад 95% електронних протоколів, Зеленський набирає 73,16% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко, який балотувався на другий строк, – 24,5%. Явка виборців у другому турі виборів становила 61,37%.