Колишні кандидати від БПП стали спонсорами "Опозиційної платформи – За життя" – ЗМІ

Бойко здивувався, що серед спонсорів партії є колишні прихильники Порошенка
Фото: zagittya.com.ua

У липні 2019 року колишні кандидати від Блоку Петра Порошенка Олександр Томковід і Геннадій Іваньков пожертвували партії "Опозиційна платформа – За життя" по 1,6 млн грн. У 2015 році Томковід балотувався від БПП у Бердянську міськраду, а Іваньков брав участь у виборах у Запорізьку обласну раду, повідомляє "Слідство.Інфо".

Двоє кандидатів, які в Запорізькій області балотувалися від Блоку Петра Порошенка на місцевих виборах у 2015 році і програли, улітку 2019 року стали спонсорами партії "Опозиційна платформа – За життя". Про це повідомляє "Слідство.Інфо".

У липні 2019 року Олександр Томковід і Геннадій Іваньков пожертвували партії по 1,6 млн грн. У 2015 році Томковід балотувався в Бердянську міськраду від БПП, а Іваньков брав участь у виборах у Запорізьку обласну раду.

Як зазначають журналісти, один із лідерів ОПЗЖ Юрій Бойко здивувався, що серед спонсорів партії є колишні прихильники п'ятого президента Петра Порошенка, і зазначив, що для нього це новина.

У листопаді колишнього голову Харківської ОДА, ексглаву Адміністрації Президента часів Порошенка Ігоря Райніна було обрано головою харківського осередку партії "Опозиційна платформа – За життя".

Главою адміністрації Порошенка Райніна призначили 29 серпня 2016 року. У травні 2019 року, після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, він подав у відставку.