Коломойський заявив, що компромату на Зеленського бути не може

Коломойський про Зеленського: Він узагалі з іншої опери
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

На новообраного президента України Володимира Зеленського немає компромату, тому що він "з іншої опери", уважає бізнесмен Ігор Коломойський.

На новообраного президента України Володимира Зеленського не може бути компромату. Про це заявив український бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю Bihus.info, опублікованому 7 травня.

"Він узагалі з іншої опери, на нього не може бути компромату. Я впевнений, що ні в кого немає на нього компромату", – сказав бізнесмен.

21 квітня 2019 року в Україні відбувся другий тур виборів президента. 30 квітня Центрвиборчком офіційно оголосив результати виборів – перемогу здобув Зеленський із результатом 73,22% голосів виборців. За Порошенка проголосувало 24,45% виборців. Дату інавгурації визначить Верховна Рада. Зеленський наполягає на 19 травня.

Зеленський – співзасновник студії "Квартал 95", яка випускає гумористичні програми.

Коломойський – один із найбагатших українців, співвласник групи "Приват". За даними журналу "Новое время", зі статками $1,6 млрд він посідає п'яте місце в рейтингу найбагатших громадян України. Після Революції гідності, у 20142015 роках, Коломойський очолював Дніпропетровську облдержадміністрацію, але через конфлікт із керівництвом держави покинув цю посаду і переїхав за кордон. Наразі живе в Ізраїлі. Раніше він уже заявив про намір повернутися в Україну після виборів. На телеканалі "1+1", співвласником якого є Коломойський, із 2012 року виходять проекти студії Зеленського "Квартал 95".