Корбан про ситуацію з Саакашвілі: Вони вийшли стінка на стінку, поки ворог біля кордонів України проводить навчання з метою вторгнення

Корбан: У всіх вас повне руйнування особистості, який ви поширюєте на всю країну!
Фото: Глеб Добарин / Facebook

Ситуація з перехопленням екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі на кордоні є трагедією для України, уважає український політик Геннадій Корбан.

Спроба екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі повернутися в Україну та старання його опонентів не допустити політика в країну є трагедією для країни й ганьблять українську державу на весь світ. Про це написав колишній голова політради партії УКРОП Геннадій Корбан на своїй сторінці у Facebook.

"Це трагедія для країни. Це вже зовсім не смішно, коли одна банда очманілих від власного популізму політиканів і фріків стрибає з маршрутки в поїзд, а потім із вагона у вагон, ганьблячи Україну на весь цивілізований світ! А в цей час інша банда безумців і бариг, яка захопила дві центральні вулиці в Києві, рулить багатомільйонною державою як власною компанією!" – зазначив він.

На думку політика, скандал із Саакашвілі розвивається на тлі небезпеки російської агресії.

"Вони вийшли стінка на стінку якраз у той момент, коли ворог біля кордонів України проводить військові навчання з метою вторгнення! Вони вирішили з'ясувати стосунки й продемонструвати своє потворне політичне шоу тисячам очей наших захисників, які спостерігають за цим просто з передової! Особисто мене все це не веселить і не забавляє. Просто хочеться закричати на все горло: "Ви всі, і ті, хто в польській маршрутці, і ті, хто окупував київські Липки, ви потвори й нікчеми! У всіх вас повне руйнування особистості, який ви поширюєте на всю країну! Ні, на весь світ! Вам немає місця в історії сучасної України! Ганьба вам всім! Згиньте вже назавжди!" – підкреслив Корбан.


Саакашвілі, який утратив українське громадянство, збирався сьогодні повернутися в Україну через пункт пропуску "Краковець". Його прихильники організували там наметове містечко.

Екс-заступник генпрокурора України Давід Сакварелідзе повідомляв, що до пункту пропуску звозять в автобусах тітушок.

Саакашвілі заявив, що поїде на "Інтерсіті". Поїзд мав вирушити з Перемишля о 14.07, але досі не виїхав.

Пізніше Саакашвілі розповів, що президент України Петро Порошенко наказав голові "Укрзалізниці" зупинити поїзд. За його словами, Порошенко "узяв у заручники всіх пасажирів" поїзда, на якому він збирався повернутися в Україну.

Позафракційний нардеп Віктор Чумак повідомив, що вказівку зупинити поїзд могла дати співробітниця "Львівської залізниці" Оксана Верхоляк.

Саакашвілі заявив, що його команда на польському кордоні "повертається до першого плану" та їде на пункт пропуску "Краковець". Пізніше з'явилася інформація, що Саакашвілі має намір перетнути кордон у пункті пропуску "Шегині", а не у "Краковці".

"ГОРДОН" стежить за подіями на кордоні в режимі онлайн.