Кравчук: Будь-які негативні посили на адресу Зеленського є неповагою до українського народу

Кравчук: Зеленського обрав народ

Фото: Леонід Кравчук / Facebook

Перший президент України Леонід Кравчук уважає, що представники "старої влади" можуть спробувати скомпрометувати переможця президентських виборів Володимира Зеленського.

Будь-які негативні посили на адресу переможця виборів президента України, шоумена Володимира Зеленського є неповагою до українського народу. Про це в інтерв'ю "Громадському" заявив перший президент України Леонід Кравчук.

Він уважає, що представники "старої влади, які ще захоплюються реваншем", можуть спробувати скомпрометувати  кандидата, який переміг на виборах.

"Я думаю, що це гра з вогнем. Зеленський обраний народом. І я особисто вважаю, що будь-які негативні посили на адресу Зеленського є неповага до українського народу і перешкоджання виконувати конституційні повноваження", – заявив Кравчук.

Він розповів, що особисто знайомий із шоуменом і знає його як відповідальну людину.

"Якщо він ще буде слухати команду, людей, які розбираються в деталях конкретних питань, то швидко перейме механізми реалізації і впливу. Немає у світі такого президента, що б знав усе", – стверджує Кравчук.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Явка виборців становила 61,37%. За підсумками підрахунку 99,8% електронних протоколів, за Зеленського проголосували 73,22% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка – 24,46%.