Купрій ініціює створення в Раді міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента Зеленського"

Купрій: Я вважаю, що не можна більше терпіти цього корупціонера Порошенка
Фото: radiosvoboda.org

За словами позафракційного нардепа Віталія Купрія, у кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського, можливо, немає достатнього політичного досвіду, але досвід чинних українських політиків країні "зовсім не потрібний". Він зазначив, що кілька депутатів виявили бажання приєднатися до міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента Зеленського".

Позафракційний нардеп Віталій Купрій закликав депутатів приєднуватися до ініційованого ним міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента Зеленського". Про це Купрій повідомив у відеозверненні у Facebook 8 квітня.

"Я на погоджувальній раді Верховної Ради об'явив про створення міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента Зеленського". Я вважаю, що не можна більше терпіти цього корупціонера, узурпатора... [президента України] Петра Порошенка... У цій ситуації ми маємо підтримати нову кров", – заявив Купрій.

Він додав, що в кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського, можливо, немає достатнього політичного досвіду, але досвід чинних українських політиків країні "зовсім не потрібний".

Купрій зазначив, що до депутатського об'єднання приєдналося "кілька депутатів", і 9 квітня спікер парламенту Андрій Парубій має офіційно оголосити про його створення.

Перший тур виборів президента України відбувся 31 березня. Згідно з офіційними даними ЦВК, за Зеленського в першому турі проголосувало 5 714 034 (30,24%) виборців, за Порошенка – 3 014 609 (15,95%). Другий тур виборів призначено на 21 квітня.