"Лопне, як мильна булька". Кличко назвав маніпуляцією провадження ДБР щодо оренди комунальних земель

Кличко: Я як мер столиці дію виключно у правовому полі

Фото: kyivcity.gov.ua

На думку міського голови Києва Віталія Кличка, відкрите Державним бюро розслідувань кримінальне провадження про оренду комунальних земель столиці інспіровано з подання колишнього заступника глави Адміністрації Президента Андрія Портнова заради "медіаефекту".

Міський голова Києва Віталій Кличко назвав кримінальне провадження про оренду комунальних земель, яке веде Державне бюро розслідувань, маніпуляцією.

"Абсолютно роздута нісенітниця! Спочатку "вкинули" від юристки-партнерки [колишнього заступника глави Адміністрації Президента Андрія] Портнова. Не пішло. Тепер із подачі вже самого Портнова розповсюдили у ЗМІ брудну маніпуляцію", – написав він у Facebook 24 липня.

Кличко зазначив, що Портнов має знати, що ця "справа" лопне, як мильна булька".

"Інспірована вона тільки заради медіаефекту. Хочу підкреслити, я як мер столиці дію виключно у правовому полі. Пане Портнов, чекайте відповіді від ДБР. Переконаний, розберуться швидко", – додав мер.

23 липня прессекретарка бюро Анжеліка Іванова повідомила, що Кличка як свідка викликали у ДБР на допит у провадженні щодо використання комунальних земель. За інформацією "thеБабель", провадження відкрито за заявою партнерки Портнова – адвокатки Марини Паринової.