Малюська заявив про затримання "феєричного мужика", якого впіймали на хабарі в останній робочий день

Колишній посадовець Мін'юсту вимагав у підлеглого тисячу доларів
Фото: pixabay.com

Міністр юстиції Денис Малюська розповів, що колишнього керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту Михайла Дзюдзя впіймали на хабарі в сумі тисяча доларів.

У Міністерстві юстиції України затримали співробітника, який в останній робочий день узяв хабар. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська у Facebook.

Хабарником виявився колишній керівник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту, депутат Львівської обласної ради від фракції "Європейська солідарність" генерал-майор Михайло Дзюдзь, зазначив міністр.

"Феєричний… мужик. В останній робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім укотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде, узяв хабар у розмірі близько однієї тисячі доларів США від одного зі своїх підлеглих і був затриманий у результаті спільної операції СБУ та НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін'юсту. Наскільки розумію, це був останній із кількох періодичних платежів", – повідомив Малюська.