"Маску надягти? Намордник надягни!" "Слуги народу" Тищенко та Куницький посварилися на засіданні фракції

Причиною сварки Тищенка (праворуч) і Куницького став пост в анонімному Telegram-каналі
Фото: Олег Федонюк / Facebook

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко звинуватив свого колегу Олександра Куницького у "зливі" фотографій із засідання фракції в Telegram-канал "Темный рыцарь".

Народні депутати від "Слуги народу" Микола Тищенко та Олександр Куницький влаштували суперечку під час засідання фракції. Відповідне відео опублікував YouTube-канал Hot News.

Причиною сварки став пост у Telegram-каналі "Темный рыцарь". Тищенко звинуватив Куницького в тому, що він опублікував на цьому каналі фотографію із засідання фракції.

"У "Темном рыцаре" ти щойно виставив пост. Особисто ти", – заявив Тищенко Куницькому.

"Молодець, дедуктивний метод просто відмінний. Увімкни голову. Припини кричати. Ти що, думаєш, ти найрозумніший?" – відповів Куницький Тищенку.

Суперечка депутатів тривала ще кілька хвилин, після чого Тищенко запропонував Куницькому надягнути маску, на що той відповів: "Намордник надягни!"

Відео: Hot News / YouTube

Пізніше Тищенко прокоментував ситуацію головреду видання "Цензор.НЕТ" Юрію Бутусову, про що останній написав у Facebook.

"У фракції було заплановано зустріч із прем'єр-міністром [Денисом Шмигалем] і кандидатами в міністри. І ось мені депутати скидають відео і фото із залу з каналу "Темный рыцарь" і запис: "Зібралося лише двадцять депутатів, немає людей". І зробив фото – прем'єр-міністр стоїть раком перед "слугою народу", сфотографував Шмигаля", – розповів Тищенко.

За його словами, фото було зроблено з того місця, де сидів один Куницький.

"Я сів поруч із ним і кажу йому: "Ти негідник, ти зрадник! Ти зрадив наші домовленості. Ти навмисно хочеш показати, що депутатів немає на зборах, що не треба приходити на засідання парламенту і голосувати за закони, щоб урятувати країну від дефолту!" – додав він.

Тищенко заявив, що це була "свідома провокація для зриву голосування". Він також додав, що, незважаючи на карантин, на зустріч приїхало понад 120 депутатів.

Telegram-канал "Темный рыцарь" з'явився у вересні 2019 року і наразі налічує майже 92 тис. підписників. Канал спрямований на критику влади, а також публікує різні інсайди з життя "Слуги народу". У лютому цього року глава "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що автором каналу є нардеп із його фракції Олександр Дубінський.