"Можу пофарбувати ларьок або два". Коломойський відповів на слова Зеленського про фінансування інфраструктури Донбасу

Коломойський заявив, що не бачився із Зеленським і не знає, що він мав на увазі, коли говорив про фінансування Донбасу
Фото: pravda.com.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що бізнесмен Ігор Коломойський інвестуватиме великі гроші у відновлення інфраструктури Донбасу. Бізнесмен повідомив, що може розпоряджатися обмеженими коштами – £20 тис. на тиждень.

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив у коментарі виданню НВ, що не обговорював із президентом України Володимиром Зеленським питання фінансування інфраструктури Донбасу, анонсоване главою держави.

Він зазначив, що може розпоряджатися обмеженим обсягом коштів – британський суд за позовом "ПриватБанку" дозволив бізнесмену витрачати на потреби не більше ніж £20 тис. на тиждень.

"На залишок від £20 тис. на тиждень можу пофарбувати ларьок або два", – сказав Коломойський.

Він стверджує, що не зустрічався із Зеленським, його не запрошували в Адміністрацію Президента і сам він не шукав можливості побачитися з президентом, тому не знає, що глава держави мав на увазі.

У грудні 2018 року в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону Коломойський говорив, що визначене судом обмеження у витратах до £20 тис. на тиждень – це "величезні гроші".

20 червня на зустрічі з представниками бізнесу на форумі "Діалог влади та бізнесу" Зеленський заявив, що Коломойський вкладатиме "дуже великі гроші" в інфраструктуру Донбасу, але він про це ще не знає, а бізнесмени Рінат Ахметов і Віктор Пінчук фінансуватимуть програми з підтримки українських військових та відновлення Донецької й Луганської областей.