Мураєв заявив, що йде у президенти

Євгеній Мураєв: Я розумію, що йти на президентські вибори повинен
Скріншот: Евгений Мураев / YouTube

Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв упевнений, що якщо нинішнє керівництво країни залишиться при владі ще на п'ять років, то Україну буде втрачено.

Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв заявив, що буде балотуватися на посаду президента України. Про це він сказав 14 грудня в ефірі каналу "Наш" і підтвердив 15 грудня у своєму Facebook.

"Рішення ще має підтвердити з'їзд, але я розумію, що йти на президентські вибори повинен. Ми з вами не раз і не два говорили про те, що майбутній політичний рік критичний, у ньому є точки перелому. Якщо баланс відновити не вдасться, якщо при владі ще на п'ять років залишаться ті, хто зараз, ми втратимо свою державу. У ній просто не залишиться ні людей, ні інструментів для того, щоб вирівняти курс, навести лад на борту і нарощувати оберти двигуна", – написав політик.

Нардеп вважає, що під час виборів матиме можливість всупереч політичному тиску розповісти людям про свій проект країни.

"Вибори президента з нинішньою електоральною математикою і шаленим тиском системи – можливість донести людям іншу думку, інший проект України, переконати їх сумніватися, думати, ставити запитання. Вимагати свого. А щоб вимагати, потрібно розуміти, чого хочеш. Я сам, мої колеги і друзі, партія "Наші" щодня працюємо над тим, щоб розуміння майбутнього, наших політичних бажань було спільним. Щоб воно стояло на цифрах, фактах і розумінні вигоди – своєї і державної. Упевнений, усі ми досхочу наїлися гасел, які придумують штабні технологи для застебнутих на всі ґудзики злодійкуватих вождів. Ми боремося за своє, за наше. За Батьківщину. Тому зробимо все, що від нас залежить. Я сам – у першу чергу. Тому так, я йду в президенти", – заявив Євгеній Мураєв.

Мураєв 21 вересня заявив, що покидає посаду голови політради політичного проекту "За життя" і створює нову партію. 26 вересня він повідомив, що зареєстрував у Міністерстві юстиції партію "Наші".