Нардеп Купрій подав у ЦВК документи для реєстрації кандидатом у президенти

Купрій: За мною немає олігархів
Фото: Віталій Купрій / Facebook

Позафракційний народний депутат Віталій Купрій закликав охочих приєднатися до його виборчої кампанії на громадських засадах.

Позафракційний народний депутат Віталій Купрій на своїй сторінці у Facebook повідомив, що подав у Центральну виборчу комісію документи для реєстрації кандидатом у президенти.

"Перший крок на шляху до перемоги зроблено. Документи для реєстрації кандидатом у президенти подані в повному обсязі", – написав Купрій.

Протягом п'яти днів ЦВК має ухвалити рішення про його реєстрацію, після чого нардеп відкриє виборчий фонд і зареєструє представників в окружних виборчих комісіях.

"Прошу всіх, хто поділяє мої ідеї, взяти участь у моїй виборчій кампанії на громадських засадах. За мною немає олігархів, але я упевнений що можна досягти успіху саме спираючись на народну підтримку. Також буду вдячний за будь-яку фінансову підтримку моєї кампанії", – додав нардеп.

31 грудня розпочалася президентська виборча кампанія в Україні. Голосування відбудеться 31 березня 2019 року.

4 січня ЦВК зареєструвала першим кандидатом у президенти колишнього міністра екології та природних ресурсів України, юриста Ігоря Шевченка, а 8 січня – Садового, Наливайченка, Капліна і екс-голову Аграрної партії Віталія Скоцика.

За даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, яке проводили наприкінці листопада – на початку грудня 2018 року, серед потенційних кандидатів у президенти найвищий рейтинг у лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко (за неї готові віддати свої голоси 21,2% респондентів, які підуть на вибори і визначилися зі своїми уподобаннями), на другому місці шоумен Володимир Зеленський (14,6%), на третьому – чинний президент Петро Порошенко (11,6%).