Нардеп Лерос – Єрмаку: У нашій, чужій для тебе, країні все проти тебе. Раз українцям не хочеш пояснити факти корупції, потрудися в НАБУ пояснити

Лерос (на фото) звинуватив Єрмака в корупції
Фото: Geo Leros / Facebook

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос показав звернення в Національне антикорупційне бюро України стосовно глави Офісу президента Андрія Єрмака. Лерос вважає, що Єрмак "барижить державою" через свого брата.

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос 29 березня заявив у Facebook, що Україна для глави Офісу президента Андрія Єрмака – чужа країна.

До Єрмака Лерос звернувся щодо відеозаписів із братом глави Офісу президента Денисом, який, можливо, обговорює питання призначення на різні державні посади.

"Андрію Борисовичу, бачу, у тебе виходить смішити людей, під твоїми виправданнями всі валяються... По суті корупції ж нічого сказати, хвилює лише те, що у мене є ще та як дізнався? Зрозумій, у нашій, чужій для тебе, країні все проти тебе, тому охочих допомогти більше, ніж ти можеш собі уявити. Раз українцям не хочеш пояснити про факти корупції, викладені у моєму пості, а для росіян ти знахідка, потрудися в НАБУ (Національне антикорупційне бюро України. – "ГОРДОН") пояснити, як ти барижиш державою", – написав нардеп.

Він звинуватив Єрмака в корупції та опублікував своє звернення на ім'я директора НАБУ Артема Ситника.

"Передаю в НАБУ звернення із флешкою і чекаю 10% від награбованого, передам у дитячий будинок. От і подивимося, як працює закон і орган, який ти намагаєшся рейдернути", – зазначив Лерос.

Він також розмістив ще два відео нібито з Денисом Єрмаком.

Сьогодні Лерос оприлюднив відео, на яких Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади. "Відеодокази, як Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму в правоохоронні структури та оборонку (привіт із РФ), ну і, звісно, заробіток на державі", – зазначив Лерос.

Андрій Єрмак пригрозив Леросу розслідуванням.

Головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов повідомив, що записи робив співробітник СБУ.