Нардеп Сочка: Запропонував колегам ідею починати засідання піснею "Олені-олені, небриті і неголені"

Сочка: А солістом призначити Капліна
Фото: Олександр Сочка / Facebook

Солістом виконання пісні "Олені" перед відкриттям засідань Верховної Ради слід призначити нардепа з фракції Блоку Петра Порошенка Сергія Капліна, уважає нардеп від "Народного фронту" Олександр Сочка.

Відкривати засідання Верховної Ради України виконанням "Отче наш", як це запропонували деякі народні депутати, означає ображати сам "Отче наш". Про це народний депутат України від "Народного фронту" Олександр Сочка написав у Facebook.

"Я сьогодні (14 липня. – "ГОРДОН") запропонував колегам ідею починати засідання піснею "Олені-олені, небриті і неголені". Переважно через те, що у цій пісні є слова: "У них з голів росте коріння". А солістом призначити Капліна (нардеп від фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін. – "ГОРДОН")", – ідеться в повідомленні.

13 липня дев'ятеро парламентаріїв подали до Верховної Ради законопроект №6722 про читання молитви "Отче наш" перед відкриттям пленарних засідань. Поки що тексту і супровідних документів до проекту на сайті Ради немає.

Архієпископ Української православної церкви Київського патріархату Євстратій Зоря зазначив, що законопроект неможливо буде реалізувати на практиці.

Соцмережі відреагували на цю ініціативу жартами.

Пісню "Олені" виконує українська група ТІК (абревіатура від "Тверезість і культура").