Нардеп Войціцька заявила, що Антон Геращенко погрожував їй, що не дасть "Самопомочі" обратися в парламент

Войціцька: Як це розцінювати? Що це взагалі було?
Фото: Olga Bielkova / Facebook

За словами нардепа від "Самопомочі" Вікторії Войціцької, її колега з "Народного фронту" Антон Геращенко вів із нею дискусію в досить агресивній формі.

Народний депутат від фракції "Народний фронт", член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко погрожував, що зробить усе, аби партію "Самопоміч" не обрали до Верховної Ради наступного скликання. Про це повідомила 4 жовтня у Facebook народний депутат від "Самопомочі" Вікторія Войціцька.

"Після дуже цікавого публічного заходу до мене підійшов Антон Геращенко і в доволі агресивній формі мав зі мною дискусію щодо голосування по Андрію Журжію (4 жовтня Рада відмовилася достроково припинити повноваження депутата від фракції "Самопоміч" Журжія.  – "ГОРДОН")", – розповіла Войціцька.

За словами нардепа, найбільше її вразила остання фраза Геращенка.

"Дослівно: "Я зроблю все, щоб "Самопоміч" не пройшла в парламент", – процитувала вона.

Войціцька підкреслила, що свідками цієї розмови було двоє людей, яких вона особисто добре знає і які готові підтвердити факт погрози.

"Як це розцінювати? Що це взагалі було?" – підсумувала вона.

Парламентські вибори мають відбутися в Україні 2019 року.

Згідно з опитуванням, проведеним Соціологічною групою "Рейтинг" із 10-го до 18 вересня, "Самопоміч" і "Народний фронт" не долають п'ятивідсоткового бар'єру на виборах до Верховної Ради. За "Самопоміч" готові проголосувати 3,4% виборців. Рейтинг "Народного фронту" – менше ніж 2%.