Нардеп Волошин заявив, що не хворий на коронавірусну інфекцію. Про це йому повідомив спікер Ради

Волошин запевнив, що не хворий
Фото: Олег Волошин / Facebook

Наприкінці лютого нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Олег Волошин контактував із французьким політиком Жаном-Люком Рейтцером, який згодом потрапив у реанімацію з коронавірусною інфекцією. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков сьогодні повідомив Волошину "гарну новину" – у нього не виявили коронавірусу.

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Олег Волошин заявив, що результати аналізів показали негативну реакцію на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це він написав у Facebook 7 березня.

"Як і очікував, результат тесту негативний. Жодного коронавірусу у мене немає. Гарну новину мені повідомив особисто [голова Верховної Ради] Дмитро Разумков, який тримав усю цю ситуацію під контролем", – заявив депутат.

На те, що Волошин міг заразитися коронавірусом у Франції, 6 березня звернули увагу українські ЗМІ: 27 лютого депутат написав у Facebook, що у Франції зустрічався з депутатами нижньої палати місцевого парламенту (Національної асамблеї), зокрема із Жаном-Люком Рейтцером. 5 березня стало відомо, що французький політик потрапив у реанімацію з коронавірусною інфекцією.

6 березня Волошин стверджував, що експрес-тести "з усіх вірусів респіраторної групи" показали негативний результат.