Натрапив на дебати Червонця та Омеляна. Жалюгідне видовище, але подивитися було цікаво – Наумович

Програма "Максимум. Два міністри" вийшла 27 лютого на телеканалі "Наш"
Скріншот: НАШ / YouTube

Ні ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, ні колишній міністр транспорту Євген Червоненко не відзначилися серйозними досягненнями під час перебування на посаді, але прийшли на ефір критикувати нинішнього главу міністерства Владислава Криклія, заявив блогер Сергій Наумович.

Ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, намагаючись очорнити свого наступника Владислава Криклія, погодився брати участь в ефірі з ексміністром транспорту Євгеном Червоненком, і це було "жалюгідне видовище", заявив на своїй сторінці у Facebook блогер Сергій Наумович. Програма "Максимум. Два міністри" вийшла 27 лютого на телеканалі "Наш".

"Учора перемикав ТБ-канали і натрапив на дебати двох ексміністрів транспорту: Червонця та Омеляна. Жалюгідне видовище, але подивитися було цікаво. Обидва прийшли посіяти зраду про Мінінфраструктури, про нинішнього міністра Криклія, і це прогнозовано. Уже за пів року "все пропало", зрозуміло, а за них був розквіт транспортної сфери", – іронізує блогер.

Він заявив, що ні Омелян, ні Червоненко не відзначилися серйозними досягненнями під час перебування на посаді. Червоненко, за його словами, відкрито займався лобіюванням інтересів своєї фірми – міжнародного транспортного автоперевізника, а останнім часом "наговорив стільки "ватного", що вже якось соромно з ним на одному гектарі колупатися в носі".

"Омелян хоч і "нуль", але примудрився поставити знак рівності між собою і маргіналом зі знаком "мінус". Узагалі на ефірі Володимир традиційно видавав себе за інтелігента, хоча його Facebook-сторінка свідчить про зворотне. Він кілька років, нагадаю, на кожному кутку, в кожних "Васюках" і кожній собаці гаряче розповідав про міжгалактичний гіперлуп, але не дійшов навіть до початку розробки реального проєкту. У підсумку Володимир на заході кар'єри міністра пообіцяв у Миколаєві на вокзалі відремонтувати громадський туалет. Чи відремонтували туалет, до речі? Хто в курсі?" – написав Наумович.

Він підкреслив, що попередні керівники Мінінфраструктури не зуміли запустити концесію в портах, тоді як нинішньому керівництву МІС це вдалося.