"Не чув, щоб хтось після такого цькування повісився". Коломойський прокоментував номер "Кварталу 95" про Гонтареву. Відео

Коломойський прокоментував номер "Кварталу 95"
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Український бізнесмен Ігор Коломойський не вважає цькуванням номер студії "Квартал 95" про згорілий будинок колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої. Витяги з інтерв'ю з ним опублікував 21 жовтня канал "Настоящее время". Коломойський, зокрема, сказав, що "якщо ми вважаємо, що це цькування, тоді вся сатира і гумор – це цькування когось". "Я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився чи повісився. Якщо Гонтарева буде першою – це буде смішно", – сказав бізнесмен.

17 вересня невідомі спалили будинок ексголови Нацбанку України Валерії Гонтаревої під Києвом. Правоохоронці повідомили, що виявили на місці підпалу запалювальну ракету. Нацполіція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

В Офісі президента України назвали подію "брутальним злочином" і заявили, що глава держави чекає від правоохоронних органів якнайшвидшого розкриття справи.

У Нацбанку повідомили, що розцінюють останні події, які трапилися з Гонтаревою та її сім'єю, як погрозу керівництву регулятора.

Концерт "Кварталу 95" із музичним номером про підпал будинку, який виконали хор імені Верьовки та шоумен Євген Кошовий, вийшов на каналі "1+1" 19 жовтня. "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала", – заспівали, зокрема, вони. На відео також лунають слова про те, що "хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича" і "хата згоріла від стида". У коментарях під відео багато користувачів розкритикувало номер. Гонтарева назвала подію "соромом".