"Не всі рішення бувають однаково вдалими". Яременко видалив пост, де називав свою інтимну переписку провокацією

Яременко: Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми
Фото: Alexandr Senko / Facebook

Нардеп від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, чию інтимну переписку опублікували журналісти, поросив вибачення в сім'ї, фракції і президента.

Нардеп від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко у Facebook попросив вибачення за пост, де називав провокацією фото його інтимної переписки.

"Не всі рішення бувають однаково вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми – від дружини і дітей до фракції і президента", – написав політик.

Видання "Букви" 30 жовтня опублікувало переписку Яременка з повією, із якою він домовлявся про зустріч.

Також "Букви" у Facebook опублікували фото ще однієї переписки депутата, де він запитує в дівчини, "скільки грошей їй потрібно на місяць". Політик розповідав співрозмовниці, що одружений і що є "новою людиною в політиці".

Після публікації фото у ЗМІ Яременко заявив, що інцидент був провокацією.

"Після того як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати й читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають у наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію і дозволив сфотографувати сфабриковану "переписку", – ішлося в повідомленні нардепа.

Наразі ця публікація є недоступною.

Яременко також стверджував, що своєю "провокацією" хотів привернути увагу до того, що журналісти публікують інформацію без перевірки й коментарів дійових осіб.