Новинський: Мабуть, Бойко і Льовочкін хочуть вступити в партію "За життя"

Вадим Новинський: Вони намагаються створити єдиного кандидата під Порошенка. Тобто вони грають у його гру
Фото: apostrophe.ua

Підписана в п'ятницю, 9 листопада, між співголовою парламентської фракції Опозиційного блоку Юрієм Бойком та головою партії "За життя" нардепом Вадимом Рабіновичем угода – це приватна ініціатива Бойка і його колеги Сергія Льовочкіна, а не об'єднання двох партій, заявив народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський.

Народний депутат від фракції Опозиційного блоку Вадим Новинський заявив, що об'єднання партій "Опозиційний блок" і "За життя" не відбулося, а підписана 9 листопада угода між представниками цих сил Юрієм Бойком і Вадимом Рабіновичем – це приватна ініціатива. Про це Новинський сказав у коментарі виданню "Обозреватель".

Він переконаний, що в угоді йдеться про створення платформи між "За життя" і Юрієм Бойком, а також ще одним нардепом від Опозиційного блоку, Сергієм Льовочкіним.

"Він виступав як приватна особа, це його приватна ініціатива. Жодного рішення з'їзду і політради з цього приводу не було. Мабуть, таким чином Юрій Бойко і Сергій Льовочкін хочуть вступити в партію "За життя" і створити "За життя" (об'єднане)", – зазначив Новинський.

Він нагадав, що 12 листопада політрада партії "Опозиційний блок" обговорить цю ситуацію.

"Ми обговоримо наявну ситуацію. Також вимагатимемо скликання з'їзду, щоб обговорити цю ситуацію із представниками всіх областей. Партія "Опозиційний блок" завжди виступала за єдиного кандидата від прогресивних опозиційних сил, який міг би створити конкуренцію чинній владі і не бути на підтанцьовці у Петра Порошенка. А вони намагаються створити єдиного кандидата під Порошенка. Тобто вони грають у його гру", – вважає політик.