Опозиційний блок вимагає розслідувати напад із зеленкою на Королевську

Королевську 2 червня облили зеленкою
Фото: Наталия Королевская / Facebook

Лідер фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко попросив уважати його виступ у парламенті депутатським запитом до генпрокурора та міністра внутрішніх справ щодо розслідування інциденту з депутатом від цієї фракції Наталією Королевською.

Парламентська фракція Опозиційного блоку вимагає розслідувати напад на депутатів від цієї фракції, який трапився в Одесі 2 червня. Про це у Верховній Раді заявив лідер фракції Юрій Бойко, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

"Наша фракція вважає, що це провокація, і вимагає від керівництва правоохоронних органів – генерального прокурора, міністра внутрішніх справ – об'єктивного, неупередженого розслідування та притягнення до відповідальності провокаторів, які скоїли напад на жінку-депутата", – сказав він.

Бойко попросив уважати його виступ депутатським запитом.

2 червня Королевську облили зеленкою в Одесі, куди вона приїхала для участі в з'їзді жінок півдня України.

Депутат Одеської облради Ірина Ковалиш оприлюднила відео інциденту.

Поліція кваліфікувала напад як хуліганство. Опозиційний блок вимагав знайти та покарати виконавців нападу на Королевську.

3 червня лікарі Київського центру мікрохірургії ока підтвердили у Королевської хімічний опік рогівки та кон'юнктиви лівого ока, а також часткову втрату зору.