Партія "Слуга народу" проведе з'їзд у ботсаду

З'їзд відбудеться у київському ботсаду
Фото: nbg.kiev.ua

8 червня у Києві, у Національному ботанічному саду імені Гришка партія "Слуга народу" затвердить список кандидатів від партії за багатомандатним та одномандатним округами.

Партія "Слуга народу" проведе свій з'їзд у Національному ботанічному саду імені Гришка 8 червня. На ньому буде оприлюднено і затверджено список кандидатів від партії на парламентські вибори в загальномандатному та одномандатному округах. Про це йдеться у прес-релізі партії, що є в розпорядженні редакції видання "ГОРДОН".

З'їзд розпочнеться о 12.00.

Після закінчення з'їзду представники партії проведуть прес-конференцію.

21 травня Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня.

27 травня партію "Слуга народу" очолив радник Зеленського Разумков. Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповідав, що для формування списку "Слуги народу" будуть використовувати "нетрадиційну матрицю".

За даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію "Слуга народу" готові проголосувати 48,2% респондентів, які визначилися з вибором.