Перед виходом із Радикальної партії Мосійчук ударив Ляшка палицею, стверджує "Страна". Мосійчук заявив, що нікого не бив

"Страна" стверджує, що Ляшко приховує рану на лобі
Фото: Osman Karimov / Facebook (архів)

За інформацією "Страны", лідер Радикальної партії Олег Ляшко намагається приховати від оточення "шишку" на лобі, що з'явилася після бійки з колишнім однопартійцем Ігорем Мосійчуком, який нібито використовував як зброю палицю.

Приблизно два тижні тому нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук під час бійки влучив палицею в голову лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це з посиланням на власну інформацію повідомила 3 червня "Страна".

Видання зазначає, що через те, що на лобі в Ляшка з'явилася "шишка", він викладає в соцмережі мало фотографій, "а на телеефірах його намагаються не показувати крупним планом".

Фото: strana.ua

Джерело "Страны" стверджує, що скандал між Ляшком і Мосійчуком спалахнув до виходу останнього з партії.

"Олега Валерійовича сильно гримують, але пухлину все одно не вдається приховати повністю. Причина сварки – глобальний скандал. Загальна ситуація всередині партії – гроші, бюджет, медіа-підтримка, розвал структури", – пояснив співрозмовник видання.

"Стране" Мосійчук заявив, що нікого не бив.

"Це просто чутки, не більше. Я зараз з усіма спілкуюся ввічливо. У мене були конфлікти з іншими членами партії, без імен. Про причини мого виходу з партії я скажу після 21 липня, а може, напишу про них у своїх мемуарах, коли вийду на політичну пенсію", – сказав він.

24 травня Мосійчук заявив, що ухвалив рішення покинути Радикальну партію. Ляшко прокоментував це словами: "Баба з воза – кобилі легше".

29 травня він заявив про намір балотуватися у Верховну Раду в 94-му виборчому окрузі, який охоплює Васильківський та Обухівський райони Київської області.