"Пива варто пити не більше 350 мл". Супрун порадила, як дивитися фінал Ліги чемпіонів

Пиво Супрун закликала пити в міру
Фото: pixabay.com

Випиті під час перегляду футбольного матчу 350 мл пива печінка може знешкодити відносно швидко, зазначила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

Тим, хто буде 1 червня дивитися фінал футбольної Ліги чемпіонів, варто не пити пива більше ніж 350 мілілітрів. Про це заявила у Facebook виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

"Корисна настанова на вечір перегляду. Порада не пити пива зі смаколиками під час перегляду футболу – може виглядати безглуздо. Але закликаємо хоча б не перевищувати дозування алкоголю, пити воду та слідкувати за тим, що ви їсте. Наприклад, пива варто пити не більше 350 мл – це та кількість спирту, що печінка може знешкодити відносно швидко", – написала вона.

Супрун закликала "згадувати про футбол не тільки за кухлем пива в пабі, але й почати у нього грати хоча б час від часу".

Фінал Ліги чемпіонів, у якому зіграють англійські клуби "Тоттенгем" і "Ліверпуль", відбудеться 1 червня в Мадриді. Початок матчу о 22.00. Його буде транслювати в Україні телеканал "Футбол 1".