Політолог Кузьменко: Я б не став списувати Ляшка з рахунків президентської кампанії

Ляшка сьогодні висунули кандидатом у президенти від Радикальної партії
Фото: politeka.net

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко має свою електоральну нішу на Західній Україні й у центральних регіонах, його популярність зростає і на сході, уважає директор центру "Український соціологічний союз" Сергій Кузьменко.

Народний депутат, глава Радикальної партії Олег Ляшко може зробити сюрприз під час виборів президента і точно здобуде у парламенті на осінніх виборах рекордну кількість мандатів, уважає директор центру "Український соціологічний союз" Сергій Кузьменко. Про це він заявив у коментарі виданню Politeka.

"Ляшко має свою електоральну нішу на Західній Україні і в центральних регіонах. Більше того, я особисто переконався у зростанні популярності політика на сході країни. Утомлений від економічного спаду електорат дуже серйозно сприймає і підтримує цілий ряд ініціатив РПЛ, спрямованих на відродження промисловості, створення нових робочих місць. Досить цікавим припав законопроект "Купуй українське", який розписує детальну схему відродження економіки України. Ляшко не залишає без уваги шахтарів і металургів. І ця увага не залишається без взаємності. Особисто переконався в тому, що симпатиків Ляшка стає більше. І я б не став списувати його з рахунків президентської кампанії. Тим більше, що виборам властиво підносити несподівані сюрпризи. Думаю, Ляшко проведе успішну президентську кампанію у світлі підготовки до наступних парламентських виборів. А у Верховну Раду лідер Радикальної партії, безумовно, заведе рекордну кількість своїх представників", – зазначив експерт.

З'їзд Радикальної партії, який відбувається сьогодні в Києві, висунув главу політичної сили Олега Ляшка кандидатом у президенти України.

Вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

До 3 лютого 2019 року дозволено офіційне висунення кандидатів та подавання документів для реєстрації, на яку виділяють п'ять днів. Останнім днем реєстрації стане 8 лютого.