"Порошенко готує переворот". Депутатка від "Слуги народу" пояснила, чому Авакова залишать на посаді глави МВС

Авакова було призначено на посаду глави МВС у 2014 році
Фото: mvs.gov.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко чекає, коли парламент відправить у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, щоб улаштувати у країні переворот, повідомила депутатка від партії "Слуга народу" Єлизавета Богуцька.

Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова залишать на посаді, тому що п'ятий президент України Петро Порошенко готує переворот. Про це в месенджері писала депутатка від партії "Слуга народу" Єлизавета Богуцька. Фото переписки зробили журналісти "Страны".

"Оленочко, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку Facebook на всю фракцію "Слуги народу". Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, найімовірніше, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС. Я дуже засмучена, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч", – написала вона.

Авакова було призначено на посаду глави МВС у 2014 році.

Джерела Telegram-каналу "Української правди" "УП. Off the record" стверджували, що Авакова розглядають як кандидата на посаду віцепрем'єр-міністра із силових питань у новому уряді.

28 серпня біля Офісу президента України активісти провели акцію протесту "Аваков – чорт".

28 серпня на зустрічі з депутатами від "Слуги народу" Зеленський заявив, що виступає за збереження посади міністра внутрішніх справ за Аваковим.