Порошенко попросив активістів скласти "чорний список" недобросовісних підрядників, які співпрацюють із Міноборони

Порошенко (ліворуч) повідомив про 16 розірваних контрактів на будівництво гуртожитків для Міноборони
Фото: president.gov.ua

Фігурантам майбутнього "чорного списку" недоброчесних підрядників не можна давати змогу заробляти на контрактах із Міністерством оборони України, зазначив український президент Петро Порошенко.

Громадським активістам треба створити список підрядників, яких викрили в непорядності під час виконання замовлень, пов'язаних із Міністерством оборони України. Про це 16 жовтня під час візиту у Львівську область заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

"Прохання відстежувати недоброчесних підрядників і спільно з Міністерством оборони, із Міністерством регіонального розвитку створити "чорний список" не тільки виконавців, але й засновників, яким не давати в такий спосіб використовувати кошти платників податків, де кожна копійка зараз украй потрібна Україні", – сказав він.

Порошенко зазначив, що під час будівництва 16 гуртожитків Міноборони були змушені розірвати контракти "у зв'язку з тим, що нечисті на руку ділки намагалися або підвищити ціни, або вкрасти гроші".