"Привіт від рейдерів". Заступниця міністра юстиції Оніщук заявила про злам її кабінету

Оніщук подала заяву про кримінальне правопорушення в Національну поліцію
Фото: Ольга Оніщук / Facebook

За словами заступниці міністра юстиції Ольги Оніщук, зловмисники навіть не намагалися приховати сліди своєї присутності в її кабінеті. Вона вважає, що її хочуть тримати "у страху і постійній напрузі".

Кабінет заступниці міністра юстиції Ольги Оніщук зламали невідомі. Про це вона заявила 18 травня у своєму Facebook.

"Наразі незадоволення різних "груп впливу" рішеннями Міністерства юстиції, які приймаються не на їхню користь, тільки наростає. Вочевидь, їм складно змиритися з тим, що й надалі вони отримуватимуть лише законні рішення Мін'юсту. Черговий "привіт" від рейдерів і осіб, які допомагали їм у здійсненні злочинних намірів, отримала сьогодні. До мого робочого кабінету навідалися непрохані "гості" (хоча й не голуби, але нагадити встигли), які навіть не приховували слідів своєї присутності (замки в дверях спиляли і замінили ригелі, залишивши серцевину!)", – написала вона.

Вона додала, що не відкидає, що їй залишили й інші "візитки і сюрпризи" на пам'ять, щоб тримати "у страху і постійній напрузі". Оніщук також повідомила, що вже подала заяву про кримінальне правопорушення в Національну поліцію.

Із 2002-го до 2019 року Оніщук була приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу. У серпні минулого року обійняла посаду заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації.