Рахманін: Кабмін України в масі своїй – місіонери без віри, проповідники без пастви і кабінетні візіонери

Рахманін: Деякі міністри досі не зрозуміли, куди вони потрапили
Фото: wikipedia.org

Голова фракції "Голос" у Верховній Раді Сергій Рахманін заявив, що нинішній український уряд не має вигляду єдиної команди.

Нинішній Кабінет Міністрів України "хаотичний", вважає народний депутат, голова фракції "Голос" у Верховній Раді Сергій Рахманін. Про це він сказав в інтерв'ю НВ, опублікованому 2 лютого.

"Уряд... такий самий хаотичний, як і парламент. Деякі міністри досі не зрозуміли, куди вони потрапили і що повинні робити. В уряді є люди, які викликають симпатію, але він не виглядає командою, а [прем'єр-міністр України Олексій] Гончарук не виглядає безумовним авторитетом для цих людей. Кабмін, на жаль, у масі своїй — місіонери без віри, проповідники без пастви і кабінетні візіонери", – заявив Рахманін.

Зокрема, нардеп не впевнений, що міністр закордонних справ України Вадим Пристайко має спільні з представниками Офісу президента погляди на майбутнє і механізми роботи з окупованими Донбасом і Кримом.

Кабінет Міністрів України призначили 29 серпня 2019 року, у перший день роботи Верховної Ради IX скликання. З попереднього складу уряду залишилися два міністри – Оксана Маркарова, глава Міністерства фінансів, і Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ.